بنیاد مستضعفان ۱۱۰۰ میلیارد تومان وام اشتغالزایی پرداخت کرد

دنا نما: رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی گفت: این نهاد انقلابی و جهادی در سه سال گذشته افزون بر یک هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان وام اشتغالزایی در سطح روستاها و مناطق محروم کشور پرداخت کرده است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی دنا نما، محمد سعیدی کیا روز چهارشنبه در نشست شورای اداری کهگیلویه وبویراحمد اظهار داشت: این میزان تسهیلات بانکی به یکهزار و ۷۰۰ متقاضی پرداخت شده که تا سال آینده این تعداد به سه هزار نفر افزایش خواهد یافت.
رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی افزود: پرداخت این وام ها از طریق بانک سینا و یا صندوق های حمایت روستاییان با سود واقعی ۱۸درصد و با مشارکت و محوریت خود مردم بوده است.
سعیدی کیا با تقدیر از همکاری تنگاتنگ معاونت روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری با بنیاد مستضعفان، افزود: طرح های آبادانی و محرومیت زدایی توسط این بنیاد مکمل طرح های بزرگ در سطح کشور است.
وی اجرای موفق طرح های محرومیت زدایی بنیاد مستضعفان در منطقه کویری قلعه گنج کرمان را یادآور شد و گفت: مهمترین اصل برای حضور این نهاد در مناطق محروم و روستاها ، تکیه بر توان مدیریتی و مشارکتی مردم استوار بوده است.
سعیدی کیا با بیان اینکه تجربه ۴۰ سال قبل نشان داده که اقتصاد کشور با نفت حل شدنی نیست بر ضرورت باورپذیری مردم و اجرای طرح های توسعه ای و پایدار در روستاها برای برون رفت از وضعیت موجود تاکید کرد.
وی ادامه داد: انتخاب شهرستان لنده به عنوان دومین شهرستان مورد هدف بنیاد مستضعفان بهترین فرصت برای توسعه و پیشرفت همه جانبه این شهرستان محروم و رهایی این منطقه از محرومیت های عمیق و تاریخی است.
رئیس بنیاد مستضعفان تصریح کرد: حضور و مشارکت این بنیاد و اجرای طرح های محرومیت زدایی و توانمندسازی در مناطقی همچون کهگیلویه و بویراحمد در راستای منویات رهبری معظم انقلاب در قالب اجرای طرح اقتصاد مقاومتی است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: عزم مسئولان و تمامی مجموعه مدیران اجرایی در راستای هماهنگی و پشتیبانی از تیم اجرایی این بنیاد جدی است و با تمامی توان و ظرفیت آماده همکاری با این موسسه مهم اقتصادی برای رفع محرومیت های تاریخی در شهرستان لنده هستند.
علی محمد احمدی اظهار داشت: هرگونه سهل انگاری، سنگ اندازی و کم کاری از سوی هر دستگاه اجرایی و خدماتی اعم از بخش دولتی و خصوصی در این راستا خیانت است.
وی تاکید کرد: مدیران دستگاه های مختلف اجرایی و بانک های عامل اجازه ندهند طرح های مربوط به شهرستان لنده در فرآیند بروکراسی های اداری و قوانین دست و پاگیر معطل بمانند.
وی گفت: این طرح که به عنوان الگوی اقتصاد مقاومتی در کشور مطرح است با تکیه بر توانمندی محلی مردم منطقه و بهره گیری از ظرفیت بخش غیردولتی اجرا می شود، سبب محرومیت زدائی، ایجاد اشتغال، توسعه اقتصادی و رفع مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم منطقه خواهد شد.
استاندار کهگیلویه وبویراحمد همچنین بر نگاه سیستمی، منسجم و منظم تیم اجرایی بنیاد مستضعفان و اوج همکاری و پشتیبانی مسئولان و مردم منطقه برای انجام این طرح جامع و تحول زا در شهرستان محروم لنده تاکید کرد.
وی اظهار داشت: برای پیشبرد و انجام بهتر و منسجم امور برخی از مدیران مربوطه و متولیان امر در استان و شهرستان لنده در اسرع وقت از طرح جامع و نمونه بنیاد مستضعفان و اقدام های انجام شده در شهرستان قلعه گنج استان کرمان بازدید میدانی خواهند کرد.
شهرستان کوهپایه ای، گرمسیری و قدیمی لنده به مرکزیت شهر لنده از شهرستان های هشت گانه کهگیلویه و بویراحمد دارای جمعیتی افزون بر ۲۳ هزار نفر در فاصله حدود ۲۷۰ کیلومتری یاسوج مرکز این استان واقع شده است.

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.