آماده باش شبانه روزی دستگاه های عضو کمیته امداد و نجات ستاد اربعین حسینی کهگیلویه و بویراحمد    

IMG-20220905-WA0011

با حضور دستگاه های عضو کمیته امداد و نجات ستاد اربعین حسینی استان کهگیلویه و بویراحمد اولین جلسه هماهنگی این کمیته برگزار شد.

به گزارشدنا نما به نقل از روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان کهگیلویه و بویراحمد کاظم فلاحی دوست سرپرست این جمعیت و رئیس کمیته امداد و نجات ستاد اربعین حسینی این استان از آماده باش شبانه روزی دستگاه های عضو این کمیته جهت ارائه خدمات امدادی به زائرین اربعین حسینی خبر داد.

کاظم فلاحی دوست افزود با دعوت از دستگاه های عضو کمیته امداد و نجات ستاد اربعین حسینی استان کهگیلویه و بویراحمد و با هدف ایجاد هماهنگی و آمادگی بین دستگاهی و ارائه مطلوب خدمات و تسریع در پوشش نیازهای امدادی در محورهای مواصلاتی استان با توجه به ورود کاروان های اربعین حسینی و تا زمان بازگشت آن ها و خروج از مسیر های استان اولین جلسه این کمیته برگزار شد.

رئیس کمیته امداد نجات ستاد اربعین حسینی استان کهگیلویه و بویراحمد بیان داشت در این جلسه همه اعضا به بحث و گفت‌وگو پرداختند و مقرر گردید تمام توان و ظرفیت لجستیکی و عملیاتی دستگاه های عضو این کمیته به صورت آماده باش و ۲۴ ساعت در خدمت زائرین اربعین حسینی باشند. وی ابراز امیدواری کرد با توجه به ظرفیت و تجارب دستگاه‌های عضو این کمیته اعم از اورژانس ۱۱۵ ،دانشگاه علوم پزشکی، پلیس راهور ، سپاه فتح استان، سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی، پلیس راهنمایی و رانندگی، شهرداری یاسوج، اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، صدا و سیما ،مدیریت بحران ،ستاد بازسازی و توسعه عتبات عالیات و جمعیت هلال احمر بتوانیم خدمات شایسته و مطلوبی در راستای تسهیل سفر و برقراری آرامش و پوشش امدادی کاروانهای اربعین حسینی ارائه نماییم.

فلاحی دوست اذعان داشت در خصوص اتوبوسهای زائرین حسینی اعزامی از کشورهای هندوستان ،پاکستان و افغانستان که بعضا” فرمان و راننده در سمت راست خود قرار دارد و احتمال بروز خطرات و حوادثی که به این دلیل پیش بینی می شود مقررشد با همکاری پلیس راهور و هلال احمر، این قبیل کاروان‌ها که از مسیر استان فارس به کهگیلویه وبویراحمد وارد شده و از سمت استان خوزستان خارج می شوند مورد مشایعت قرار گرفته و از هرگونه حادثه پیشگیری شود.

سرپرست جمعیت هلال احمر استان کهگیلویه و بویراحمد گفت این جمعیت با بکارگیری ۵۳ نیروی امدادی در طول شبانه روز در قالب ۱۰ تیم عملیاتی امداد و نجات مستقر در پایگاه های ثابت و موقت و بهره گیری از ۱۸ تیم عملیاتی امداد و نجات پشتیبان، ۸ مرکز کشیک امداد و نجات فعال در مرکز شعب و یک مرکز کنترل و هماهنگی عملیات در مرکز استان وبا استفاده از ۳۵ دستگاه آمبولانس، خودروهای کمک دار و خودروهای ست امداد ونجات آماده ارائه خدمات امدادی به زائرین اربعین حسینی می باشد.

  

نوشته شده توسط مدیریت در دوشنبه, ۱۴ شهریور ۱۴۰۱ ساعت ۱۲:۰۲ ب٫ظ

دیدگاه