حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

دوشنبه, ۲۹ اردیبهشت , ۱۴۰۴ Monday, 19 May , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 3789 تعداد نوشته های امروز : 8 تعداد اعضا : 8 تعداد دیدگاهها : 412×
اظهارات دلسرد کننده استاندار در قبال سد ماندگان
شناسه : 17598
2
دنانما: استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: مگر سد ماندگان در محدوده جغرافیایی ما قرار دارد که ما بتوانیم جلوی آن را بگیریم.

به گزارش دنانما، نشست رسانه‌ای استاندار کهگیلویه و بویراحمد در زمینه‌های مختلف برگزار شد که یکی از موضوعات مهم در خصوص ساخت سد ماندگان بود که استاندار به صورت واضح و شفاف مواضع خود را در خصوص جدا شدن دنا و همچنین ساخت سد ماندگان اعلام کرد.
استاندار در همین خصوص گفت: فرزند دنا هستم زندگی شخصی خودم هم وابسته به دنا است و کمتر از شما حساس نیستم آرزویم این است که زیست کره دنا برای ابد دوام داشته باشد و برای آن از هیچ کوششی فروگذار نمی‌کنم.
استاندار در ادامه گفت: هر مسیری که امکان‌پذیر بوده را پیگیری کردم یکی بحث زیست محیطی و دیگری هم بحث ماندگان اگر هر فرمانداری هم در مورد سد ماندگان اظهار نظر کرده، آن را با من هماهنگ کرده بوده است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: به عنوان فرزند دنا اولویت من حفظ زیست بوم دنا است ولی در این هفت ماه زبان ما مو درآورد که یک تیم قانونی برود و ببیند که آیا این کار خطر دارد یا ندارد و اگر خطر ندارد برای توسعه کشور کار شود.
وی در پاسخ به منتقدانی که می‌گویند چرا استاندار از ساخت سد ماندگان جلوگیری نمی‌کند، گفت: مگر آن سد در محدوده جغرافیایی ما قرار دارد که ما بتوانیم جلوی آن را بگیریم هیچگاه دنبال نابسامانی اجتماعی نیستیم و به صورت قانونی کار خود را پیش می‌بریم.
همچنین در پاسخ به منتقدانی که چرا استاندار در مورد سد ماندگان اظهار نظر نمی‌کند گفت: بعضی جاها اطلاع رسانی نمی‌کنیم تا بتوانیم کار خودمان را جلو ببریم
وی همچنین این را گفت که با مسئولان ستاد بحران کشور هم در این خصوص صحبت‌هایی کرده است زیرا باید از بروز بحران در این خصوص هم جلوگیری شود.

ثبت دیدگاه

2 دیدگاه برای “اظهارات دلسرد کننده استاندار در قبال سد ماندگان”
  1. کسی نیست اینو کله پا کنه؟
    به چه دردی میخوره کاربرد و سودش چیه؟؟؟

    پاسخ
  2. این استاندار داره مثل مسئولان قبلی باپنبه سر می بره بویراحمد هم خوابه دوباره اشتباه چند سال پیش داره تکرار میشه
    آخه طرف اصفهانیه میاد به ضرر خودشون کار می‌کنه
    گوشت رو دادن گربه می گن ازش مواظبت کن

    پاسخ
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

شـماره تمـاس
پسـت الـکترونیـکی info@denanama.ir
آدرس پسـتی کهگیلویه و بویراحمد