محکومان فتنه به دانشگاه دعوت نشوند/ لزوم برخورد با مقصران حادثه دانشگاه آزاد یاسوج

دنانما: نماینده ولی‌فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: با بودن افرادی که عملکرد درست دارند، چرا محکومان فتنه و افراد مسئله‌دار به دانشگاه دعوت می‌شوند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی دنانما؛ آیت‌الله سید شرف‌الدین ملک‌حسینی شامگاه سه‌شنبه در نشست وحدت حوزه و دانشگاه که در محل سالن کنعانی دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور تعدادی از اساتید حوزه و دانشگاه برگزار شد با اشاره به حوادث اخیر دانشگاه آزاد یاسوج اظهار کرد: در این خصوص مطالب اکثر سایت‌ها را مطالعه کردم اما به موضوع پی نبردم.

نماینده ولی‌فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: یک مطلب بحث گزارش از واقعه است و یک مطلب هم بحث تحلیل واقعه است و معلوم است که هرکس دیدگاه متفاوتی داشته باشد تحلیل متفاوتی از آن ماجرا خواهد داشت.

ملک‌حسینی در ادامه گفت: به همین دلیل است که پی نبردم اصل ماجرا چه بوده و به همین خاطر واکنشی نشان ندادم.

نماینده ولی‌فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: توهین به بسیج که رگ جاری در جامعه انقلابی است روا نیست، چراکه کسی پشت بسیج مخفی نشده که شما به بسیج توهین می‌کنید.

وی خطاب به توهین‌کنندگان به بسیج افزود: شما اگر می‌خواهید حمله‌ای به کسی کنید که پشت بسیج پنهان شده، ابتدا آن شخص را پیدا کنید و سپس به او حمله کنید.

ملک‌حسینی تصریح کرد: اشخاص نفرت‌های خودشان را که در نهادشان ذخیره شده در هنگام اتفاقات بروز ندهند.

وی تبیین کرد: نه کسی حق دارد به نام بسیج از خود رفتار ناشایست بروز دهد و نه کسی حق دارد به بسیج توهین کند، چراکه بسیج به نهاد و دولت و سازمانی ربط ندارد، بلکه بسیج در واقع تمرکز نیروهای متفرق جامعه برای اعتلای انقلاب در برابر دشمن است.

نماینده ولی‌فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه جای بسی تأسف دارد که به نهاد بسیج توهین شود، تصریح کرد: چه لطفی دارد کسی که متهم به فتنه و زندان است دعوت شود.

این مسئول اضافه کرد: مگر به جای این افراد همفکرهای دیگری نیستند که در رفتارهای اجتماعی درست عمل کرده‌اند و می‌توانند وارد مجامع شوند و بیان فکر کنند، بنابراین چرا باید به جای آن‌ها، افراد مسئله‌دار دعوت شوند.

وی با تصریح بر این نکته که دعوت‌کنندگان مگر نه اینکه باید مدعو را بشناسند، متذکر شد: بحث کرسی‌های آزاداندیشی دو کلمه است که از آزادی و اندیشه درست شده است.

ملک‌حسینی یادآور شد: اگر اندیشه‌ای مطرح شود در کنار آن آزادی معقول وجود دارد، به شرطی که فکر و اندیشه مطرح باشد نه تخریب و هوچی‌گری؛ چراکه آزادی در شعار با آزادی در فکر تفاوت دارد.

نماینده ولی‌فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: در کلام مقام معظم رهبری به همدلی و همزبانی اشاره شده و کلمه همفکری نیامده، چراکه تفاوت فکرها روشن است، اما باید همدلانه این تفاوت فکرها را تحمل کنیم، در غیراینصورت به تقابل می‌انجامد.

وی با تأکید بر اینکه چقدر تقابل در زمان‌های مختلف به ظرفیت‌های ما ضربه زد و کارها در دولت‌ها معطل ماند، تصریح کرد: خجالت دارد برای مسئولان که وقتی مسلط می‌شوند نیمی از بدنه را کنار بزنند.

نماینده ولی‌فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه همدلی یعنی استفاده از همه ظرفیت‌ها به نفع دین و جامعه، تشریح کرد: افکار مختلف تنها با همدلی و همزبانی قادر به ایستادگی در برابر دشمن هستند.

وی توضیح داد: همزبانی این دو نیمه می‌تواند در کنار هم با همدلی برنامه‌های مختلف را به گونه‌ای پیش ببرد که اهداف ما در چشم‌اندازها و برنامه‌ها محقق شود.

این مسئول افزود: با تقابل‌هایی که وجود دارد نباید انتظار داشته باشیم که به برنامه‌های خود برای نایل شدن به قدرت اول منطقه در برنامه‌ها و چشم‌انداز ۱۴۰۴ برسیم.

ملک‌حسینی تأکید کرد: باید به پشت سر خود نگاه کنیم و اگر قرار باشد این تقابل‌ها وجود داشته باشد به نتیجه دلخواه نمی‌رسیم؛ مگر اینکه همدلی و همزبانی را به صورت عملی در جامعه داشته باشیم.

وی گفت: اگر کرسی‌های آزاد اندیشی به معنای صحیح مورد نظر مقام معظم رهبری اجرا شود به خواسته‌های خود خواهیم رسید.

این استاد برجسته حوزه به فتنه اشاره کرد و گفت: در فضایی که همواره تقابل وجود داشته باشد فضا همیشه فتنه‌آلود است و هرگز کرسی‌های آزاداندیشی و کرسی‌های هم‌اندیشی اتفاق نمی‌افتد.

ملک‌حسینی با بیان حوادث دانشگاه آزاد یاسوج با تأکید به اینکه هر چیز وجهه قانونی دارد و مقابله با قانون نیز درست نیست، افزود: لاپوشانی کردن، سکوت کردن، مسئله را رها کردن و منتظر تکرار حادثه بودن کار درستی نیست.

وی با بیان اینکه در این حادثه کسی عذری بخواهد و اعتراف به اشتباه کند و کسی برخورد با تخلف کند، افزود: تا معلوم شود مشکل از کجا بود و چه کسی اشتباه کرده و کجا عمدی در کار بوده است.

ملک‌حسینی خاطرنشان کرد: اینکه فضای غبارآلودی در رسانه‌ها ایجاد شود و هرکسی از نهاد نمایندگی ولی‌فقیه در دانشگاه انتظاری داشته باشد کار درستی نیست.

وی با توصیه به رؤسای دانشگاه‌های استان کهگیلویه و بویراحمد که باید محیط علمی را در دانشگاه‌ها فراهم کنند، افزود: این موضوع خیلی فرق می‌کند با اینکه دانشگاه سیاست‌زده باشد.

این استاد حوزه گفت: دانشجو باید سیاسی باشد، اما سیاست روش‌مند برای دانشگاه مطلوب است.

وی افزود: اگر قرار بر این شد که وقتی دوره برخی افراد برسد به دنبال این باشند که دوستانشان را برای حضور در دانشگاه دعوت کرده که جوسازی کنند رفتار مقنن نیست، چراکه این چنین رفتاری در گذشته غلط بود و امروز هم اشتباه است.

ملک‌حسینی بیان کرد: استان کهگیلویه و بویراحمد استانی سالم است که با حرکت‌های زشت نباید آن را ملوث و منجس کنیم؛ همچنان که دیدیم در همان روزها سایت‌های کشور چه کردند و با دیدن آن‌ها خیال می‌شد این استان محل هر فسق و فجوری است.

وی در پایان گفت: چهره زیبای استان را خراب نکنید، چراکه در استانی زندگی می‌کنید که بیش از منابع آب و نفت از منابع انسانی توسعه یافته‌ای برخوردار است.

۱ نظر

  • بنمای رخ که باغ و گلستانم آرزوست                   بگشای لب که قند فراوانم آرزوست
    ای آفتاب حسن برون آ دمی ز ابر                         کان چهره مشعشع تابانم آرزوست
    بشنیدم از هوای تو آواز طبل باز                           باز آمدم که ساعد سلطانم آرزوست
    گفتی ز ناز بیش مرنجان مرا برو                           آن گفتنت که بیش مرنجانم آرزوست
    وان دفع گفتنت که برو شه به خانه نیست              وان ناز و باز و تندی دربانم آرزوست
    در دست هر کی هست ز خوبی قراضه‌هاست        آن معدن ملاحت و آن کانم آرزوست
    این نان و آب چرخ چو سیل‌ست بی‌وفا                   من ماهیم نهنگم عمانم آرزوست
    یعقوب وار وااسفاها همی‌زنم                              دیدار خوب یوسف کنعانم آرزوست
    والله که شهر بی‌تو مرا حبس می‌شود                   آوارگی و کوه و بیابانم آرزوست
    زین همرهان سست عناصر دلم گرفت                   شیر خدا و رستم دستانم آرزوست
    جانم ملول گشت ز فرعون و ظلم او                       آن نور روی موسی عمرانم آرزوست
    زین خلق پرشکایت گریان شدم ملول                     آن‌های هوی و نعره مستانم آرزوست
    گویاترم ز بلبل اما ز رشک عام                              مهرست بر دهانم و افغانم آرزوست
    دی شیخ با چراغ همی‌گشت گرد شهر                  کز دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست
    گفتند یافت می‌نشود جسته‌ایم ما                        گفت آنک یافت می‌نشود آنم آرزوست
    هر چند مفلسم نپذیرم عقیق خرد                        کان عقیق نادر ارزانم آرزوست
    پنهان ز دیده‌ها و همه دیده‌ها از اوست                   آن آشکار صنعت پنهانم آرزوست
    خود کار من گذشت ز هر آرزو و آز                           از کان و از مکان پی ارکانم آرزوست
    گوشم شنید قصه ایمان و مست شد                     کو قسم چشم صورت ایمانم آرزوست
    یک دست جام باده و یک دست جعد یار                  رقصی چنین میانه میدانم آرزوست
    می‌گوید آن رباب که مردم ز انتظار                          دست و کنار و زخمه عثمانم آرزوست
    من هم رباب عشقم و عشقم ربابی‌ست               وان لطف‌های زخمه رحمانم آرزوست
    باقی این غزل را ای مطرب ظریف                           زین سان همی‌شمار که زین سانم آرزوست
    بنمای شمس مفخر تبریز رو ز شرق                       من هدهدم حضور سلیمانم آرزوست
    مولوی

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.