حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

شنبه, ۲ آبان , ۱۴۰۵ Saturday, 24 October , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 5728 تعداد نوشته های امروز : 1 تعداد اعضا : 7 تعداد دیدگاهها : 1004×
۳۰ میلیارد تومان پروژه ورزشی در کهگیلویه به بهره‌برداری رسید
♥1
هم‌زمان با هفته تربیت‌بدنی، آیین افتتاح و بهره‌برداری از ۴ پروژه ورزشی در شهرستان کهگیلویه با اعتباری بالغ بر ۳۰ میلیارد تومان با حضور یدالله رحمانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد، سید محمد موحد نماینده مردم کهگیلویه بزرگ در مجلس، مجید پارسایی سرپرست ورزش و جوانان استان و جمعی از مسئولان استانی و محلی برگزار شد.

به گزارش دنانما، در این مراسم ۳ زمین چمن مصنوعی در سایت مسکن ملی دهدشت، محله گلزار و روستای بیمنجگان افتتاح شد و خانه تکواندو دهدشت نیز که سال گذشته دچار آتش‌سوزی شده بود، پس از بازسازی و تجهیز کامل دوباره در اختیار ورزشکاران قرار گرفت.

یدالله رحمانی، استاندار کهگیلویه و بویراحمد در این آیین با تبریک هفته تربیت‌بدنی اظهار داشت: این هفته فرصت خوبی برای تجلیل از قهرمانان و پیشکسوتان است. ما در استان ۶۰ ورزشکار ملی و ۳۲ هزار ورزشکار سازمان‌یافته داریم که باید زیرساخت‌های لازم را برای فعالیت آن‌ها فراهم کنیم و با توجه به محدودیت‌های بودجه‌ای دولت، از ظرفیت‌های دیگری مثل مسئولیت‌های اجتماعی نفت هم استفاده کنیم.

وی با اشاره به موفقیت‌های تیم هندبال فرازبام خائیز دهدشت گفت: قهرمانی نونهالان این تیم نشان داد که این منطقه استعدادهای فوق‌العاده‌ای در ورزش دارد. اعتبارات این پروژه‌ها از محل اعتبارات ملی و مسئولیت‌های اجتماعی نفت تامین شده و عملیات اجرایی آن‌ها از اردیبهشت‌ماه امسال آغاز شده بود. موضوع زمین استادیوم فوتبال دهدشت هم که از مطالبات اصلی مردم است باید از سوی متولیان با جدیّت پیگیری شود.

در ادامه مجید پارسایی، سرپرست ورزش و جوانان استان نیز تصریح کرد: ۷۰ درصد اعتبارات این ۴ پروژه از محل مصوبات سفر رئیس‌جمهور و ۳۰ درصد از مسئولیت‌های اجتماعی نفت تامین شده است. زمین‌های چمن مصنوعی مسکن ملی و محله گلزار هر کدام با ۵ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان و چمن روستای بیمنجگان با ۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان در زمین‌هایی به مساحت ۸۰۰ مترمربع به بهره‌برداری رسیدند. همچنین سالن تکواندو دهدشت با ۱۱ میلیارد تومان بازسازی شد.

پارسایی با اشاره به مطالبات پرداخت‌نشده پیمانکاران به دلیل عدم تخصیص کامل اعتبارات نفت، بر لزوم تغییر مکان و جانمایی جدید استادیوم آزادی دهدشت در یکی از ورودی‌های شهر به دلیل مشکلات مکان فعلی تاکید کرد.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.