حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

دوشنبه, ۱۱ خرداد , ۱۴۰۵ Monday, 1 June , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 5228 تعداد نوشته های امروز : 10 تعداد اعضا : 9 تعداد دیدگاهها : 904×
عذرخواهی وزیر ارتباطات از مردم کهگیلویه و بویراحمد
17
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در آیین بهره‌برداری از یک سایت ارتباطی در دهدشت با بیان اینکه در بررسی میدانی متوجه وضعیت ارتباطی نامطلوب در استان شدم، افزود: از بابت مطلوب نبودن کیفیت ارتباطات در استان عذرخواهی می‌کنم.

به گزارش دنانما، سید ستار هاشمی امروز در مراسم بهره‌برداری از سایت ارتباطی مدرسه هجرت دهدشت گفت: در استان کهگیلویه و بویراحمد از نقطه نظر شاخص ارتباطی مشخصا در حوزه ثابت وضعیت مناسبی نداریم این یک واقعیت است وضعیت جاده‌ای هم نیازمند توجه ویژه‌تری است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه در بررسی میدانی متوجه وضعیت ارتباطی نامطلوب در استان شدم، افزود: از بابت مطلوب نبودن کیفیت ارتباطات در استان عذرخواهی می‌کنم.
هاشمی ادامه داد: در کنار همکاران تلاش کنیم در بازه معقول با توجه به پیچیدگی موجود، استان را در حوزه زیرساخت ارتباطی به وضع مطلوب برسانیم.
وزیر ارتباطات و فناوری ارتباطات گفت: وضعیت ارتباط ثابت استان در قیاس با متوسط کشوری پایین است؛ استانی که هر آنچه داشت برای دفاع از کشور داد در همه صحنه‌های انقلاب حضور پرشور داشت و در انتخابات صحنه بی‌بدیل رقم زد.
هاشمی گفت: وظیفه ماست برای مردم استان هر آنچه در توان داریم کم نگذاریم این اتفاق در زمان کم محقق خواهد شد.
وی با اشاره به زیرساخت ثابت مبتنی بر فیبر نوری در کشور، گفت: نگاه دولت صرف پوشش یعنی اینکه فیبر نوری به ۳۰۰ متری مشترک برسد، نیست بلکه آن چیزی که ما دنبال خواهیم کرد اتصال است.
هاشمی تصریح کرد: آماردهی از پوشش در صورتی که مردم نتیجه را در زندگی حس نکنند فایده ندارد.
سیدستار هاشمی امروز در آیین بهره‌برداری از سایت ارتباطی روستای صدرالله از توابع بخش مرکزی کهگیلویه با اشاره به اقدامات دولت چهاردهم در حوزه فناوری و ارتباطات اظهار کرد: در بازه زمانی کوتاه طی چهار ماه پوشش ۲۸ روستا و اتصال به شبکه پهن باند کشور انجام گرفت.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: امروز هشت سایت ایرانسل و ۹ سایت همراه اول در کهگیلویه به بهره‌برداری می‌رسد امیدواریم این مسیر شتاب بیشتر بگیرد.
وی با اشاره به وضعیت ارتباطات در جاده دهدشت به پاتاوه که دغدغه و مطالبه شهرستان است، ادامه داد: در مسیر تست کردیم واقعیت ماجرا این است در نزدیکی دهدشت کمتر از ۱۰ کیلومتر کیفیت ارتباطات مناسب نیست امیدواریم با حضور میدانی در استان و پایش زیرساخت‌های ارتباطی در سفر آتی شاهد ارتباطات با کیفیت باشیم.
هاشمی بیان کرد: این وضعیت در شأن مردمی که در همه صحنه‌ها حضور پررنگ و اثرگذار دارند، نیست.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ازسرمایه‌گذاری ۱۲۰۰ میلیارد ریال در استان در چهار ماه اخیر خبر داد.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.